Четвер, 09.05.2024, 03:48Вітаю Вас Гість | RSS
Концівський ліцей
 з українською та угорською мовами викладання
Меню сайту
Пошук
Кнопка сайту

[ Отримати код:]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 188
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Географія сайту
Потрібно знати!!!

Канікули:

Осінні: з 29.10 по 04.11
Зимові: з 29.12 по 13.01
Весняні: з по


Навчальний рік закінчується:

для 1-8-х та 10 класів -
для 9-х класів -
для 11-х класів -


ДПА:

для 4-х класів - з по
для 9-х класів - з по
для 11-х класів - з по


ЗНО:

з по

Погода!!
Головна » Архів матеріалів

Про безпеку життєдіяльності  учасників освітнього процесу  під час весняних канікул  

Категорія: Накази | Переглядів: 55 | Додав: koncivskazos | Дата: 12.04.2023 | Коментарі (0)

Про організацію та проведення весняних канікул у 2022-2023 навчальному році

Категорія: Накази | Переглядів: 68 | Додав: koncivskazos | Дата: 11.04.2023 | Коментарі (0)

Продовжується мистецька декада в Концівському ліцеї. Сьогоднішній день був присвячений театру та поезії.

Він пройшов у теплій, невимушеній обстановці. Восьмикласниці Вікторія Панасенко та Галиця Валерія старалися відтворити розмову Журдена з учителем філософії з комедії Мольєра "Міщанин-шляхтич". 
Учителі української мови та літератури Марчишак Х.В., Костик С.Ю. та Солонтай М.І. підготували учнів 8-11 класів для виразного читання поезії Т.Г. Шевченка, В.Стуса, В.Симоненка, а також творів сучасної української поетеси Ліни Костенко.

Х.В.Марчишак підготувала для 10-класників цікаву літературну вікторину. 
А на завершення учень 11-Б класу Литвин Микита заспівав пісню Влада Ульянича "Ангели".
Наші учні - найкращі!
Особливо радує те, що в подібних заходах із задоволенням беруть активну участь хлопці.
Так тримати!

Категорія: Цікаві статті | Переглядів: 65 | Додав: maryna1991shants | Дата: 11.04.2023 | Коментарі (0)

Пасха Христова - найбільше свято всіх християн. Здобувачі освіти Концiвського лiцею готуються до нього старанно: розучують пісеньки, пишуть вітальні листівки рідним та захисникам України, малюють писанки і крашанки. Протягом цього та наступного тижнів проводимо мистецько- естетичну декаду, протягом якої ми відзначали день театру, день народження Квітки Цісик, Міжнародний день рома, ще буде день поезії.

7 квiтня керівники гуртків підготували роботи своїх вихованців до Дня учнiвськоi творчості в ліцеї "Творимо дива своiми руками". Метою заходу було формувати стiйкий iнтерес до традицiй святкування Свята Великодня, поглиблення знання про Великодень та мистецтво писанкарства, про оберегову символiку знакiв украiнськоi писанки.
У цей день вчитель образотворчого мистецтва та керівник гуртка "Чарівна шкатулка" Горгош Н. В. також проводила вiдкритий урок на тему "Традицiя розпису писанок i оберегова символiка знакiв на писанках".


На цьому уроцi малювали воiнам вiтальнi листiвки до Пасхи. В своiх малюнках з писанками учнi використовували оберiговi символiчнi знаки, зображенi на взiрцi-плакатi i взiрцi, якi вчителька намалювала на дошцi крейдою. Гарнi листiвки намалювали Грядiль Юлiaнна, Iльницька Софiя, Поп Лiдiя, Рошинець Василина, Русин Роберт, Швець Злата, Шоляк Вiкторiя з 5-Б класу. З 5-В класу намалювали гарнi листiвки воiнам Вадика Яна, Калiнiченко Таiсiя, Курiй Дарина, Лужицька Юлiя, Мiнакова Софiя, Бутримко Анастасiя.
Паралельно в фойе ліцею проходила виставка учнiвських писанок, малюнкiв, пасхальних композицiй на тему "Зроблено своiми руками". В цiй виставцi брали участь учнi 3-Б класу, 5-Б, 5-В, 6-Б i 7-Б класів. Гарнi писанки з бiсеру i мозаiки виконала Швець Злата, учні 5-Б та 5-В  класів: Русин Роберт виконав мальованки з квiтами мальвами, Калiнiченко Таiсiя, виконала малюнок до Пасхи з писанками, Курiй Дарина - писанку-наклеянку i малюнок до Пасхи, Лужицька Юлiя - писанку-мальованку, Лизанець Вероника учениця 6-Б чудовий малюнок до Пасхи для наших захисників. 
Надія Василівна також провела мастер клас по виготовленню писанки-бiсерки з рiзнольорового бiсеру. Учениця 5-Б класу Швець Злата обклеювала бiсером i паетками дерев'яну писанку по контурах олiвця.
Літературно-мистецька декада продовжується.
Щиро вітаємо всіх вірян зі святом Входу Господнього в Єрусалим (Вербною неділею) та з Христовим Воскресінням!!!  Бажаємо всім міцного здоров'я, святкового настрою, добрих новин від наших воїнів-захисників, Перемоги нашій Україні і Миру цілому світу! Все буде Україна!!! ❤️

Категорія: Гурткова робота | Переглядів: 91 | Додав: maryna1991shants | Дата: 09.04.2023 | Коментарі (0)

Сьогодні, 8 квітня, - Міжнародний день ромів. З цієї нагоди в Концівському ліцеї був проведений виховний захід. 
Учитель історії Ченгері Сілард Стефанович( Szilárd Csengeri ) презентував учням ромської народності історію походження ромів.

Рего О.С. показала презентацію про ромські звичаї та про показала відео про рома, який у складі 128-ої ОГШ  бригади захищає нашу Україну. 
Після перегляду відео та презентації Олександра Стефанівна організувала з учнями вікторину про ромські звичаї. Разом із своїми вчителями та керівником гуртка "Храм душі" Ярославою Іванівною Рендер учні розучили гімн ромів, написаний за мотивами народної пісні "Джелем, джелем", виконували ромські пісні і танці.

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 77 | Додав: maryna1991shants | Дата: 09.04.2023 | Коментарі (0)

   У квітні їй виповнилось би 70! 

       

 Сьогодні, 6 квітня, у день народження Квітки Цісик учителька музичного мистецтва Рендер Я.І. провела з п'ятикласниками чудовий захід, який носив не тільки музично-інформативний характер, а й був наскрізь просякнутий національною ідеєю українського духу та любові до рідного краю.  

       

 Квітка Цісик - американська співачка, українка за походженням, народилася 4 квітня 1953 року в Нью-Йорському районі Квінзі в сім'ї Іванни та Володимира Цісиків - післявоєнних емігрантів із Західної України. Співачка мала рідкісне колоратурне сопрано. Голос співачки мав неймовірний вокальний тембр, у якому виділявся особливий дзвінковий обертон. Рідкісний вокальний тембр Цісик містив у собі скрипкові тони. Вона вміла співати  так званим "білим голосом"- своєрідною манерою жіночого фольклорного співу, яку можна почути в карпатських селах.                 Крізь усе життя Квітка Цісик несла в своєму серці водночас любов до України і тугу за нею, пропагувала українську культуру і традиції свого народу далеко за океаном. Українська легенда, яку знають і цінують у світі. Знати про неї - моральний обов'язок кожного справжнього українця..

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 90 | Додав: maryna1991shants | Дата: 09.04.2023 | Коментарі (0)

Наказ про підсумки виставки-конкурсу Знай і люби свій край область

Категорія: Накази | Переглядів: 47 | Додав: koncivskazos | Дата: 08.04.2023 | Коментарі (0)

7 квітня – Всесвітній день здоров’я

 «Буде здоров’я - решта все додасться». Під таким гаслом сьогодні, 7 квітня 2023 року, в Концівському ліцеї відзначався Всесвітній день здоров'я.
Вчителька фізичної культури Грицан М-Г.М. провела естафету між учнями 5-х класів «Веселі старти». А вчителька основ здоров'я Федор А.В. підготувала для учнів 5-8 класів цікавий позакласний захід із використанням інтерактивних технологій у форматі гри в Кахут. Основною метою заняття було розвінчання міфів про здоров'я. 
Керівник гуртка «Храм душі» Рендер Я.І. ініціювала проведення  флешмобу «В здоровому тілі – здоровий дух» з вихованцями середньої вікової групи.
 А й справді, здоров’я – основа всього на світі. Здоров'я - це життєва енергія, натхнення і задоволення від насиченого подіями життя, це здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал. Піклуватися про своє здоров’я – актуально, модно і престижно. 
Бажаємо всім доброго здоров’я!!!

Категорія: Екологічне виховання | Переглядів: 88 | Додав: maryna1991shants | Дата: 08.04.2023 | Коментарі (0)

Тест Філіпса

Психологом ліцею Ніткулинець Н.В. була проведена діагностична робота Тест Філіпса. Для вивчення рівня характеру і тривожності. Пов'язані чинники формування тривожності:
-Комунікація з однолітками
-Взаємодія з дорослими людьми-вчителями
-Успішність діяльності у школі. Дяльність може бути: навчальною, творчою, спортивною, і.т.д.
-Самовираження свого"Я"в оточенні "Я" інших дітей.
-Соціальна роль в колективі.

Категорія: Робота психолога | Переглядів: 54 | Додав: maryna1991shants | Дата: 08.04.2023 | Коментарі (0)

Сьогодні, 5 квітня, виповнилося 313 років від дня укладення першої української Конституції. Її ще називають “Конституція гетьмана Пилипа Орлика” та “Бендерська конституція”.

              

 Вчителька історії Шимоня Н.М. пригадала з учнями 8 класу основні факти, пов'язані з життям і діяльністю  гетьмана П. Орлика. Він був найбільш видатним представником першої української політичної еміграції, що намагався вибороти суверенну, вільну, єдину Україну, долучаючи до боротьби світову дипломатію, піднести Українську національну ідею у світі.  Його доля  - приклад служіння батьківщині, коли на її вівтар принесено і матеріальні вигоди, і родинне щастя. Доля та спадщина гетьмана П. Орлика тривалий час були піддані забуттю. Він став першим гетьманом в еміграції, який продовжив справу свого попередника І. Мазепи щодо визволення України з-під влади Московського царства. Гетьман П. Орлик був палким борцем за втілення ідеї незалежності України за сприяння іноземних правителів. Його Конституція стала видатною правовою пам'яткою Європи та України, де вперше було проголошено республіканський устрій держави та передбачено захист прав і свобод населення. І хоча цей прогресивний документ не був реалізований, все ж він з'явився на 66 років раніше від американської «Декларації незалежності» й майже на 80 - від французької «Декларації прав людини і громадянина», відобразивши цілком новітні для того часу зрушення суспільної думки, пов'язані з ідеями поділу влади, гарантіями прав особистості.   

                               

  Як зазначив Гнат Хоткевич: «Може, й не весь він чистий, як Христос, може, й не один гріх на його душі, але все ж його ім'я серед борців, а не серед тих, «хто за шмат гнилої ковбаси» продавав рідний край, і народ, і його будучність, і свободу», як сьогодні роблять це колаборанти та російські чиновники, котрих, на жаль, породила Україна-мати.

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 67 | Додав: maryna1991shants | Дата: 06.04.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 113 114 »
Наша адреса
КОНЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ХОЛМКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 
УЖГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
НАША АДРЕСА: Закарпатська область, Ужгородський район, с.Концово, вул. Миру, 161

E-MAIL:

koncivska-zos@meta.ua

тел.: (0312)727-054

skype:konchaziiskola


Категорії розділу
Накази [143]
Новини в сфері Освіти [24]
Цікаві статті [142]
Оголошення [72]
Нова українська школа 2022-2023 [0]
Нова українська школа 2020 - 2021 [17]
Нова українська школа 2019 - 2020 [13]
Нова українська школа 2018 - 2019 [58]
Інклюзивне навчання [8]
Національно-патріотичне виховання [69]
Виховна робота [316]
Екологічне виховання [17]
Військово-патріотичній гра «Сокіл» (Джура) [17]
БЖД учасників осітнього процесу [20]
Навчальна робота [29]
Протидія булінгу [17]
Гурткова робота [20]
Робота психолога [12]
Співпраця з садочками [5]
Все буде Україна [29]

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Енциклопедії
  • Teксти пісень
  • Українська мова
  • Літературна
  • Українського козацтва
  • З фізики
  • Кругосвіт
  • Дитяча "ФОЛІО"
  • Снів
  • Квітів
  • Лікарські рослини
  • Офіційні сайти